Despre noi

 Internet-magazinul "BICICLETA.MD" - o echipa de profesionisti din sectorul de servicii, unita prin dorinta comuna de a atinge cea mai buna calitate de deservire.Prezenta echipei cu acelasi scop ne permite sa mergem inainte,sa crestem si sa avem succes,ajutind clientii nostri.

  Administratia si angajatii companiei sunt experti cu inalta calificare in domeniile lor, care sunt interesati in furnizarea de servicii de calitate si moderne pe piata. Noi pretuim relatiile cu clientii nostri si extindem permanent in mod constant gama de servicii.

  Directiile diferite ale activitatii desfasurate de catre departamentele magazinului on-line "BICICLETA.MD" sunt indreptate pentru a ne dezvolta continuu si a creste nivelul serviciilor. Zi de zi personalul internet-magazinului lucreaza asupra nivelului deservirii,ca fiecare client sa primeasca nivelul dorit de deservire si sa aiba posibilitatea de a rezolva orice problema,orice intrebare in cel mai scurt timp si cu o eficacitate sporita.

  Avand in vedere dezvoltarea rapida a Comertului prin Internet, magazinul nostru online este gata sa va ofere un comert modern: confortabil, rapid, accesibil si profitabil.Daca aveti intrebari la alegerea produselor puteti apela la consultantii nostri la nr de telefon (022838603) ,veti primi o deservire profesionala.